ONLINE INDRETNINGSHJÆLP

 

Jeg tilbyder online rådgivning, til dig der ønsker hjælp og sparring indenfor boligindretning. Når du vælger online indretningshjælp hos mig får du en fleksibel indretningsløsning, som gør det muligt at få hjælp til lige det du har brug for, uanset hvor i landet du bor.

 

Der er mange overvejelser når boligen skal indrettes, og ofte kan et svar på et par enkelte spørgsmål være nok til at du får taget den rette beslutning.

Det kan være ”Hvilken farve skal min kommende sofaen have- og hvor skal den stå? Og hvad passer til den her væg? Osv.. Andre gange melder der sig lidt større udfordringer, som hele rum der ønskes hjælp til at få overblik over.

Måske har du lige fået bygget dit drømmehus, men finder det svært at få det indrettet. Eller også trænger din eksisterende bolig til et lille pift, eller du finder det måske svært at få eksisterende møbler og nye til at spille sammen…

 

Jeg hjælper dig med at skabe sammenhæng i stil, farve og stemning i din boligindretning. og giver et visuelt overblik over din indretningsopgave.

Det færdige indretningsoplæg kan fx indeholder forslag til vægmaling, gulv, møbelplacering, valg af rette accessories, belysning, gardinforslag, samt udvalg af møbler der passer til stilen. Der tages altid udgangspunkt i personlige ønsker og behov, samt budgettet for opgaven.

 

Eksempler på den hjælp jeg tilbyder

  • Besvarelse på enkle spørgsmål og sparring til fx valg af rette møbler, farve på væg eller andet konkret indretnings problematik/spørgsmål
  • Forslag til styling og bedre sammenhæng i eksisterende indretning – Valg af rette farver og elementer der passer sammen og forslag til hvor det kan købes.
  • Indretning af hele rum/hus. Behovet kortægges og der laves plan/forslag til valg af de rette møbler, accesorries, belysning, og placeringen deraf, ud fra sammenhængende stil, stemning, farvevalg. I det omfang der ønskes og er behov for.
  • Sparring forhold til ændringer der kan gøre dit hus mere salgsbart

 

Sådan foregår det

Inden start udfylder du altid nedenstående kontaktformular og beskriver hvad dit behov er, så kontakter jeg dig via mail med et tilbud på din opgave.

Er det en fuld indretningsopgave vil der efter aftale være tre elemeter jeg har brug for fra dig før jeg kan gå i gang. Du skal svare på et tilsendt spørgeskema, lave en mindre opmåling og tage billeder af rum og vægge. Det er let og enkelt og du guides undervejs.

 

Pris

Prisen for din opgave afhænger af opgavens omfang, samt ud fra hvilke behov du har. Der er forskel på om det er sparing og svar på enkelte spørgsmål eller om det er hele rum der skal laves indretningsplan og præsentationstegning af.

Men nogle gange er det de enkle ting der gør den store forskel, og så er prisen selvfølgelig også derefter.

 

Kontakt med endelig, og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave indenfor få hverdage.

 

tekst_underskrift

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter markeret med * skal udfyldes

Post comment