OM BETONOGDESIGN

Jeg hedder Mette Pedersen og driver til daglig virksomheden Beton og Design der tager afsæt i min kærlighed til boligindretning og til det fantastiske materiale som jeg synes beton er.

Som en naturlig del af min fascination for design og boligindretning, færdiggjorde jeg i 2014 min uddannelse til indretningskonsulent fra Arkitektskolen for indretningsdesign i Odense.

Det blev grundlaget for at jeg kort tid efter begyndte at tilbyde indretningshjælp online og samtidigt begyndte jeg at sælge mine egen producerede produkter i beton.

Min kærligheden til beton er startet ved et tilfælde. Med baggrund i min umættelige trang til at skabe med mine hænder, så stiftede jeg en dag for mange år siden kendskab til materialet. Siden da er kreativiteten og fordybelsen i at arbejde med beton aldrig sluppet op igen. Med baggrund i min indretningsuddannelse, ved jeg hvor væsentligt kontraster er i indretning, og netop dette er blevet drivkraften i mit arbejde med beton. Kontrasten imellem at skabe et stykke fint og enkelt brugskunst ud af et rå, grov og tungt materiale som beton, gir en tilfredsstillelse i mit arbejde.

Hver gang jeg designer et nyt stykke brugskunst er tanken at skabe en fed og rå kontrast til den moderne boligindretning. Det er det enkle, skarpe og geometriske design der tiltaler mig, hvor kontrasten til læder, træ og grønne planter er essensen.

 

tekst_underskrift

 

 

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter markeret med * skal udfyldes

Post comment